Parmigiani Fleurier Tondagraphe

                        Parmigiani Fleurier Tondagraphe


Η Parmigiani αναβαθμίζει το ρολόι Tourbillon Chronographe υψηλών προδιαγραφών με έναν επιλογέα απο σχιστόλιθο. Παρουσιάστηκε το 2009, και διατίθεται σε πολλές εκδόσεις, αρκετά σπορ, το Parmigiani Fleurier Tondagraphe συνδυάζει δύο δημοφιλείς αλλά εξελιγμένες πλοκές. Το πρώτο είναι ένα τουρμπίλ του ενός λεπτού. Το δεύτερο είναι ο χρονογράφος, με τον παραδοσιακό τρόπο. Η PF κυκλοφορεί τώρα μια νέα παραλλαγή του ρολογιού, σύμφωνα με τα πρόσφατα μοντέλα της μάρκας με έμφαση στην κομψότητα, χάρη σε ένα κομψό γρανίτη και μια ροζ χρυσή θήκη. Είναι σαφές ότι το Tondagraphe δεν ήταν ποτέ τόσο καλό οσο σήμερα.

Ο υπέροχος έγχρωμος επιλογέας σχιστόλιθου είναι πλούσιος σε λεπτές λεπτομέρειες και ξεχωρίζει με το μοτίβο -de-riz (χάντρες ρυζιού). Είναι εντυπωσιακή η αντίθεση μεταξύ του χρώματος του ταμπλό και του χρυσού που χρησιμοποιείται για τη θήκη. Το ένα λεπτό tourbillon χτυπά στις 6 η ώρα κάτω από μια υπέροχη γυαλισμένη γέφυρα. Η γέφυρα του βαρελιού, ορατή στις 12, δημιουργεί ένα συμμετρικό αντίθετο σημείο και προσθέτει μια τεχνική αίσθηση. Η οθόνη περιλαμβάνει τις ώρες, τα λεπτά σε σχήμα δέλτα, μικρά δευτερόλεπτα, και ένα χρονογράφο με έναν καταχωρητή 30 λεπτών,και μια ένδειξη ημισελήνου για το απόθεμα ισχύος στις 12 η ώρα. Πολύπλοκο, γεμάτο λεπτομέρειες, αλλά και πολύ ισορροπημένο. Γυρίζοντας το ρολόι, το caseback ασφαλίζεται με 8 βίδες και ένας κρύσταλλος ζαφείρι προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στον υπέροχο χρονογράφο. Η κλασική αρχιτεκτονική περιλαμβάνει τροχό στήλης και οριζόντιο συμπλέκτη. Όπως περιμένατε από το Parmigiani Fleurier, το φινίρισμα είναι κορυφαίο με λοξοτμημένες γέφυρες.Το κόσμημα PF354 λειτουργεί με 21.600 δονήσεις ανά ώρα με 65 ώρες αποθεματική ισχύη.


Αυτός ο περίπλοκος μηχανισμός αποτελείται από 298 εξαρτήματα. Όπως και οι προκάτοχοί του, αυτή η νέα σειρά του Tondagraphe έρχεται με την υπογραφή Parmigiani Tonda που ξεχωρίζει με τις επιμήκεις προεξοχές σε σχήμα σταγόνας. Η κορώνα πλαισιώνεται από δύο μανιτάρια. Παρουσιάζεται σε λαμπερό γυαλιστερό ροζ χρυσό 18k, και φοράει δερμάτινο λουράκι αλλιγάτορα από την Hermès με αγκράφα από χρυσό πείρο.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 

Θήκη: 43mm διάμετρος x 13,52mm ύψος - 18k ροζ χρυσή θήκη, γυαλισμένη - κρύσταλλο ζαφείρι με επίστρωση A / R - βαρέλι ζαφείρι - ανθεκτικό στο νερό έως 10m. 
Κίνηση: Caliber PF354, in-house - χρονογράφος χειρός με τροχό στήλης και οριζόντιο συμπλέκτη, turbillon - 29,9 mm x 7,6 mm - 21,600 δονήσεις / ώρα - απόθεμα ισχύος 65 ώρες - 33 κοσμήματα - ώρες, λεπτά, μικρά δευτερόλεπτα, ένα λεπτό tourbillon, χρονογράφος με μετρητή 30 λεπτών, ένδειξη αποθεματικής ισχύος. 
Λουράκι: Ιμάντας αλλιγάτορας Hermès σε αγκράφα χρυσού. 
Τιμή: 225.000

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις