Patek Philippe Nautilus 5711

www.zygosin.com

 Patek Philippe Nautilus 5711   100.000 $.

Patek Philippe Nautilus 5711   500 $.

Ποιος είναι οι καλύτερος τρόπος για να διακρίνουμε ένα γνήσιο Patek Philippe Nautilus με αγοραία αξία 100.000 $ από ένα αντίγραφο αξίας 500 $.
Περιγράφω καποιες βασικές ενδείξεις που πρέπει να αναζητήσουμε.
Το καντράν του πραγματικού ρολογιού φαίνεται λίγο πιο πράσινο από αυτό του ψεύτικου.
Ο πραγματικός Ναυτίλος έχει μπλε καντράν με ελαφριά πράσινη απόχρωση, ενώ το ψεύτικο ρολόι έχει μπλε καντράν χωρίς πράσινο καστ.
Χαρακτηριστική είναι η κίνηση του ρότορα περιέλιξης και επίσης το πιο ξεκάθαρο και ευτυχώς ο Ναυτίλος έχει γυάλινο πάτο, ώστε όλοι να μπορούν να το δουν αμέσως.
Πραγματικά προσπάθησαν να αντιγράψουν κάθε λεπτομέρεια εδώ. 
Έκαναν μια αντιγραφή κλώνου 1: 1 του Patek Philippe Nautilus από εναν φθηνό μηχανισμό Myota ο οποίος ένας απλός μηχανισμός. Η επεξεργασία δεν είναι μόνο λίγο, αλλά αρκετά χειρότερη από το αρχικό. Πολύ πιο χοντρό στιλβωμα και το φινίρισμα ολόκληρης της κίνησης φαίνεται χοντρό και κάπως βρώμικο. Στην προσπάθεια αντιγραφής, οι γραμματοσειρές αλλοιωνονται επιδή ειναι χαραγμένες με μηχάνημα αντί για χαραγμένες στο χέρι και μπορείτε να το δείτε αμέσως εάν πάρετε ένα μεγεθυντικό φακό.
Η τοποθέτηση και η διάταξη των στοιχείων είναι σχεδόν πανομοιότυπη, αλλά δεν είναι πλήρης, και μεμονωμένα μέρη της ψεύτικης κίνησης, όπως το κέντρο του χρυσού ρότορα περιέλιξης, έχουν διαφορετικό μέγεθος μεταξύ του πρωτότυπου και του ψεύτικου. 
Αλλά υπάρχει επίσης μια υπόδειξη που μπορείτε να δείτε ΑΜΕΣΩΣ με γυμνό μάτι. 
Σε ένα πραγματικό ρολόι,τα ρουμπίνια χρησιμοποιούνται ως ρουλεμάν, αυτά έχουν περισσότερο μοβ χρώμα.Εχουν χρησιμοποιήσει μόνο διακοσμητικές πέτρες πιθανότατα κατασκευασμένες από πλαστικό και αυτές είναι κατακόκκινες. 
 Αυτά τα ολίγα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις