Parmigiani Fleurier Bugatti

 Parmigiani Fleurier Bugatti Type 370 Mythe (10η επέτειος)


Τα αυτοκίνητα και τα ρολόγια είναι δύο είδη που ταιριάζουν συνήθως πολύ καλά!Δύο κόσμοι πάθους, της μηχανικής και σχεδιασμού. 
Και επίσης δύο πολύ συλλεκτικά αντικείμενα. Οι ομοιότητες είναι πραγματικά σημαντικές.Γι 'αυτό είναι φτιαγμένη η συλλογή Bugatti της Parmigiani Fleurier ικανοποιώντας τους συλλέκτες όμορφων αντικειμένων, τόσο αποκλειστικά για αυτοκίνητα όσο και για υψηλή ορολογία.
Για να γιορτάσουν τη 10η επέτειο της συνεργασίας τους, οι Parmigiani και Bugattiθα παρουσιάσουν 3 νέα ρολόγια και το Type 370 Mythe θα είναι το πρώτο.

Το Parmigiani Fleurier είναι μια μάρκα που έχει εντυπωσιακά ρολόγια στις συλλογές της.Η μάρκα μπορεί να δημιουργήσει από το (προφανώς) απλούστερο ρολόι (για παράδειγμα το Tonda 1950 ) 
έως το πολύ περίπλοκο Toric Resonnance και τα γκονγκ σε σχήμα φιδιού όπως και ένα μοντέλο όπως το Tecnica Ombre Blanche.Η μάρκα είναι επίσης γνωστή για μια από τις πιο διάσημες συνεργασίες της βιομηχανίας, με την κορυφαία πολυτελή μάρκα αυτοκινήτων Bugatti.Η συνεργασία διήρκεσε εδώ και 10 χρόνια, δίνοντάς μας μερικά όμορφα μοντέλα όπως το Parmigiani Fleurier Bugatti Super Sport και δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα, καθώς θα κυκλοφορήσουν 3 νέες εκδόσεις φέτος. Πρώτο που θα τιμήσει αυτήν την ομαδική συνεργασία είναι το Parmigiani Fleurier Bugatti Type 370 Mythe.


Χρησιμοποιώντας την ίδια βάση με τον Τύπο 370 που παρουσιάστηκε σέ προηγούμενα μοντέλα, αυτή η νέα έκδοση έρχεται με νέα υλικά, ένα νέο καντράν και ειδικά φινιρίσματα στη θήκη και τον μηχανισμό. Ο σχεδιασμός είναι ξεκάθαρα αναγνωρίσιμος με αυτή τη θήκη σε σχήμα τυμπάνου και έναν κάθετο επιλογέα που επιτρέπει την εύκολη ανάγνωση του χρόνου κατά την οδήγηση, με τα χέρια στο τιμόνι. Ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στην έκδοση Bugatti Super Sport αλλά με διαφορετικό σχεδιασμό.Όταν το προηγούμενο Parmigiani Fleurier Bugatti Type 370 παραδόθηκε με μια γυάλινη θήκη από γυαλιστερό 18Κ έκανε αίσθηση, η έκδοση του 2014 έχει μια θήκη δύο τόνων από σατινέ βουρτσισμένο ροζ χρυσό 18k και στίγματα γκρι επιφάνειες από ανθρακί, δίνοντας μια πιο τεχνική αλλά εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Το καντράν είναι εμπνευσμένο από την μπροστινή σχάρα του θρυλικού Bugatti Type 57. Κατασκευασμένο από χαραγμένο χρυσό, δίνει στο ρολόι μια βαθιά αρτ ντεκό εμφάνιση που ταιριάζει στο αρχικό σχήμα της θήκης.Αυτό που δεν αλλάζει είναι η χειροκίνητη κίνηση και η εντυπωσιακή του διάταξη:όλα τα στοιχεία τοποθετούνται κάθετα και δημιουργούν έτσι την αίσθηση ενός κινητήρα. Φυσικά μιλάμε για έναν πλήρως εσωτερικό μηχανισμό, σχεδιασμένο ειδικά για αυτό το ρολόι. Έρχεται με μια αποθεματική ισχύη 10 ημερών, που υποδεικνύεται μέσω περιστρεφόμενου τυμπάνου, ορατό από την κορυφή του ρολογιού.Χρησιμοποιεί δύο σειριακά βαρέλια. Μπορεί να εμφανίζει μόνο τις ώρες και τα λεπτά, αλλά η τεχνολογία που χρησιμοποιείται από πίσω είναι αρκετά εντυπωσιακή.Η ποιότητα του φινιρίσματος και το, κυκλικό κόψιμο στις πλάκες, καθώς και τα στοιχεία γυαλισμένου καθρέφτη είναι φυσικά όλα με το χέρι.


Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, δεν υπάρχει στέμμα ή ώθηση εδώ. Η περιέλιξη και η ρύθμιση του χρόνου γίνονται μέσω ενός συγκεκριμένου εργαλείου που πρέπει να εισαχθεί σε ενσωματωμένη κορώνα στο caseback. Το Parmigiani Fleurier Bugatti Type 370 Mythe θα είναι διαθέσιμο σε αριθμημένη έκδοση και η τιμή του είναι γνωστή μόνο κατόπιν αιτήματος. 

 Επομένως μπορείται να πουλήσετε ενα νεφρό και ενα διαμέρισμα πάνω απο 100τμ για να δώσετε προκαταβολή. Το υπόλοιπο εξώφληση σε 1000 μηνιαίες δόσεις των 100.000 ευρώ. 

 Αυτά!!!!!!!






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις